Trump mbërrin në zyrën e prokurorit në Manhattan, do të mbahet në paraburgim

Trump mbërrin në zyrën e prokurorit të qarkut të Manhattan dhe është në paraburgim policor përpara se të akuzohet.

Donald Trump ka mbërritur në zyrën e prokurorit të qarkut të Manhattan-it dhe është në paraburgim policor përpara paraqitjes së tij në gjykatë sot, ku do të bëhet zyrtarisht presidenti i parë aktual ose ish-president i SHBA në histori që përballet me akuza penale.

Edhe pse shumë detaje rreth akuzës së tij në Nju Jork janë ende të paqarta, kjo është ajo që ne dimë se si pritet të shkojë dita e Trump.

Latest articles

Related articles