Jori dhe Luizi njihen nga jashtë? Shoqja e modeles zbulon sekretet e dy banorëve

Jori dhe Luizi hodhën hipoteza se njiheshin që jashtë dhe kaq mjaftoi që ata ti bënin çift. Në një pyetësor në profilin zyrtar të Jorit, të cilën e manaxhon një mikeshë e saj, është bërë pyetja.

“A ka qënë Jori ish e dashura e Luizit?!” mikesha e kësaj të fundit rrëfehet që „Jo, nuk njihen. Kur thanë që njihen e bënë për lojë për banorët”- ka thënë ajo.

Latest articles

Related articles