Kandidatja e PD për bashkinë Fier Eriselda Zotaj Çelaj mbledh kandidatët për Këshilltar bashkiak

Kandidatja e PD për bashkinë Fier Eriselda Zotaj Çelaj ka mbledhur kandidatët për Këshilltar bashkiak.

Takimi i radhës me Këshilltarët e Partisë Demokratike për Bashkinë Fier. Kemi përzgjedhur me shumë kujdes njerëz që paraqesin vlera për kontributin që kanë dhënë dhe mund të japin për prosperitetin e jetës në komunitet. Bashkë mund të bëjmë ndryshimin që Fieri meriton!

Mund të jetë një imazh i 9 persona, njerëz në këmbë dhe ambiente të brendshme

Mund të jetë një imazh i 6 persona, njerëz në këmbë dhe ambiente të brendshme

Mund të jetë një imazh i 12 persona, njerëz në këmbë dhe teksti që thotë "D Partia Demokratike Dega Fier JHAPJE KIM DELSE D"

Latest articles

Related articles