Kandidati i propozuar nga Berisha 3 emra: Kam qenë falsifikator, jam kapur dhe dënuar në Selanik

Kandidati i Sali Berishës dhe Ilir Metës për Bashkinë Devoll, Elvis Hajdërlli ka pranuar zyrtarisht se në të shkuar ka qenë falsifikator.

Në formularin e dekriminalizimit, ai shpjegon se është kapur, gjykuar dhe dënuar për këtë fakt.

Hajdërlli thotë se vepra e tij penale është kryer në shtetin grek disa vite më përpara ku nuk i ka shpëtuar dot prangave të policisë.

Ai ka dalë parë organeve të drejtësisë për këtë vepër penale e cila të kushton ndër të tjera edhe 6 muaj burgim.

Latest articles

Related articles