Olta: Luizi i përdor vajzat, të varfrat i besojnë

Olta Gixhari mendon se Luiz Ejlli i përdor vajzat. Teksa bisedonte me Qetsorin, Olta u shpreh se nuk e beson aspak faktin që Luizi është emocional, por e përdor këtë për lojë.

Ajo tregoi se i ka thënë Jorit se Luizi po e përdor, por Jori nuk e ka besuar.

Olta: I besojnë të varfrat i besojnë atij. Si mund t’i besosh atij? Si besojnë që ai bëhet emocional? Vetëm një njeri naiv e beson atë. Plasa duke i thënë ai është duke ju përdorur. I thashë dhe Jorit sot zemra ai po të përdor. Jo tha. Mblidh mendjen i thashë. Do ai një gocë të bukur që të merret. Nuk e di sa do ta çmoj publiku këtë lojë që bën ai, këtë përdorim hapurazi që i bën njerëzve. Ai i keqpërdor njerëzit.

Latest articles

Related articles