DVP Fier pezullon punonjësin e Policisë rrugore që pranoi rryshfet nga qytetari

DVP Fier ka reaguar me një rast të publikuar në rrjete sociale ku shfaqet një shtetas duke i ofruar rryshfet një efektivi të policisë për të shmangur masën e mundshme. DVP në Fier ka pezulluar menjëherë nga detyra inspektorin me iniciale G.M.

Reagim i Drejtorisë Vendore të Policisë Fier

Në lidhje me një rast të publikuar në rrjete sociale, në të cilin shfaqet një shtetas që i jep ryshfet një punonjësi të Policisë Rrugore, me qëllim shmangien e masës administrative, për shkelje të Kodit Rrugor, ju informojmë se:

Drejtori i Drejtorisë Vendore të Policisë Fier ka pezulluar menjëherë nga detyra inspektor G. M., me detyrë punonjës i Sektorit të Qarkullimit Rrugor të DVP Fier.

Njëkohësisht, Drejtoria e Standardeve Profesionale në Drejtorinë e Përgjithshme të Policisë së Shtetit ka nisur ecurinë disiplinore ndaj punonjësit të Policisë, për shkelje të rëndë, ndërsa nga AMP ka nisur hetimi penal për këtë rast.

Drejtoria Vendore e Policisë Fier falënderon mediat dhe qytetarët që denoncojnë raste të abuzimit me detyrën të punonjësve të Policisë, dhe iu garanton reagim të menjëhershëm, të paanshëm dhe konform ligjit.

Latest articles

Related articles