As Kolegji Zgjedhor nuk e njeh Berishën e paligjshëm dhe mashtrues elektoral

Kolegji Zgjedhor rrëzon kërkesën e Berishës për Alibeajn. Sali Berisha ankimoi vendimit e KAS, i cili urdhëroi KQZ që të regjistrojë PD-në e Alibeajt në zgjedhje.

Latest articles

Related articles