Jori nis zinxhirin e nominimeve

Si lider i shtëpisë për këtë javë, Jori ka avantazhin të nisë zinxhirin e shpëtimit.

Tre banorët në fund të zinxhirit ishin: Antoneta, Keisi dhe Qetsori të cilët shkojnë automatikisht në nominim.

Banorët që kanë hyrë në datë 24 dhjetor, do të kenë imunitet, për këtë arsye do të jenë të pa nominueshëm.

Latest articles

Related articles