Gjermania ofron për Ukrainën paketën e re të ndihmës ushtarake

Gjermania ofron për Ukrainën paketën e re të ndihmës ushtarake.

Gjermania ka bërë një njoftim se do ofrojë një paketë të re ushtarake për Ukrainën, duke qenë se ende lufta nuk ka përfunduar.
Pakta e re përfshin 3 tanke Dachs, 2 tanke Leopard, automjete luftarake të këmbësorisë Marder, 70 mitralozë MG3 dhe 30 sisteme zbulimi të dronëve.
Sipas informacioneve, mjetet luftarake tashmë janë dërguar në Ukrainë.

Latest articles

Related articles