Partia Demokratike do të dalë me kandidatë në të gjitha bashkitë e vendit

Partia Demokratike do të dalë me kandidatë në të gjitha bashkitë e vendit.

Vendimi është mësuar nga burime brenda Kryesisë së PD e cila u mblodh mbrëmjen e sotme.

Përjashtim do të ketë vetëm tek disa bashki ku strukturat janë dakortësuar dhe kanë marrë vendim për 1 kandidat.

vijon mbledhja…

Latest articles

Related articles