“Je shumë i frustuar”/Olta-Kristit: Kopjon Robertin çdo sekondë(Video)

Olta e ka quajtur Kristin naiv. Ajo ka thënë se e tepron me faktin që do të tregojë shpesh herë se sa i zgjuar është.

Olta shtoi se Kristi kopjon të atin e vetë në çdo moment.

Sipas saj Kristi është shumë i ndjeshëm, por ka vendosur të jetë i kalkuluar dhe i ftohtë në këtë lojë.

Latest articles

Related articles