Mjeksia në zi! Ndahet nga jeta mjekja e njohur e vendit tonë

Doktoresha e njohur punoi deri në vitet e fundit të jetës me përkushtim si reomatologe në shërbim të qytetarëve të Durrësit.Vitet e fundit ajo u zhvendos në Itali, ku dhe mbylli sytë përgjithmonë.

Lajmin e hidhur e bënë me dije vetë familjarët, ndërkohë që njoftojnë se varrimi bëhet ditën e shtunë datë 25-03-2023 në Pordenone, Itali.

Latest articles

Related articles