Prodhohen targat e para të personalizuara. Në 20 ditë 704 aplikime. “Nooizy, Ylli, Am4r1, Ardit77, HESM1R1

Nga 1 deri më 20 Mars janë bërë 704 aplikime dhe 77 targat e para janë shitur, pra janë targuar automjetet.

450 aplikime të bëra kanë marrë faturën për targën e kërkuar dhe disa nga to janë hedhur në ankand.

Një prej mjeteve të targuara është edhe vetura Lamborghini me targën e Reperit Noizy

Drejtoria e Përgjithshme e Transportit Rrugorë ndër të paktat kompani shtetërore me arkëtimin e larta në buxhetin e shtetit.

Latest articles

Related articles