PD del me shtëpi në vete – REDAKSIONALE

“Dalja me shtëpi në vete” – është një shprehje popullore për të thënë që erdhi koha për tu ndarë. Dhe ndarjet shpesh herë janë të dhunshme.
Sali Berisha e dhunoi selinë e Partisë Demokratike me huliganë me varre gjersa policia e Shtetit shmangu vëllavrasjen e demokratëve mes njëri-tjetrin. Morën selinë me vendim të ish shoferit të RD.
NDËRKOHË Pjesa shëndoshë e Partisë Demokratike pa ish drejtorë dhe ish ministra të korruptuar ndoqi rrugën e saj properendimore.
Gjykata e Apelit rivendosi drejtësi. Partia Demokratike rezistoi sipas statutit të saj. Ahuhatë e Berishës shfryjnë nëpër rrjete sociale me llagape të shpikura nga Dr. NON GRATA.
KAS rivendosi rregull në KQZ me regjistrimin e PD në Zgjedhje dhe përjashtimit e strukturave paramilitare bathiste të Sali Berishës. Hapi tjetër marrja e zyrave zyrtare të PD dhe sallave për shtabin e fushatës përbën një pasojë logjike të betejës politike.
Rikthimi i PD në institucionet vendore do të jetë i dhimbshëm siç ishte rikthimi në parlament, pas bojkotit të 2019. Pa dhimbje nuk ka fitore.

Latest articles

Related articles