Qetsori për Oltën: I lashë mundësinë të mendojë se më ka joshur!(VIDEO)

Në një bisedë me Luizin dhe Armaldon, Qetsori ka thënë se Olta ka menduar që ai është i manipulueshëm dhe se i ka folur me shenja.

Ai shtoi se i ka lënë asaj të mendojë që e ka joshur dhe se ajo ka bërë disa gabime kundrejt tij.

Qetsori: Nuk i jam afruar me strategji, thjesht për ti ndenjur afër, për ti dhënë një forcë shpirtërore, por jo të më ngatërroj mua me ndonjë që njeh. Ajo më ngatërroi disa herë me ndonjë që ajo njeh, e do qesharak muhabetin, ta marrë si të dojë. Kjo gjë do ta penalizojë me mua në vazhdim.

Luizi: Me gjithë atë vrull që i’u afrua Qetsorit, hashiqare thashë kjo është nisur me idenë ta afrojë pastaj ta djegë.

Qetsori: Jo për të më përdorur, të më djegë. E ka dashur këtë që në momentin e parë.

Latest articles

Related articles