Luizi-Kiarës: Po të mos kishe qenë ti do kisha qenë shok me Kristin! (Video)

Luizi i tha Kiarës se nëse ajo nuk do ishte banore në shtëpi, ai do kishte qenë shok me Kristin.

Më pas Olta dhe Qetsori i janë bashkuar bisedës së tyre dhe kanë folur më shumë për situatën e Kristit, duke shkëmbyer edhe batuta.

Latest articles

Related articles