Zgjedhjet e 14 majit. Zbardhet emri dhe logoja e koalicionit Berisha-Meta-Ndoka-Dule

Pak më parë është dorëzuar nga Ilir Meta në KQZ kërkesa për regjistrimin e koalicionit për zgjedhjet lokale të 14 majit.

Drejtuese e koalicionit do të jetë Partia e Lirisë.

Në kërkesë zbulohet se koalicioni do të njihet me emrin “Bashkë Fitojmë” si dhe sigla e cila do të përdoret në fushatë dhe në fletën e votimit.

Latest articles

Related articles