“Kë do mbajmë në shtëpi, kush ka potencial”, Olta dhe Qetsori bëjnë plane së bashku(Video)

Duke bërë xhiro rreth pishinës, Olta dhe Qetsori kanë nisur të bjënë planet duke diskutuar për secilin banorë të nominuar.

Olta është shprehur se do të jetë Sabiani ai që do të largohet nga shtëpia, e ndërsa Nitën, Qetsori e quan “potencial” në shtëpi.

Ai shtoi se sheh të rrezikuar Fotinin.

Latest articles

Related articles