Përfitimet e të fjeturit 30 minuta pasdite

Një gjumë i shkurtër prej 20 deri në 30 minuta mund të sjellë këto përfitime në trupin tuaj:

-Largon stresin

-Rrit krijimtarinë

-Eliminon urinë

-Pëmirëson përqendrimin

-Përmirëson humorin

-Redukton sëmundjet kardiovaskulare

-Përmirëson sistemin imunitar

-Përmirëson performancën

Nëse flini për më shumë se 30 minuta, mund të ndjeheni më të paqartë dhe të lodhur.

Megjithatë, dremitjet nuk duhet të zëvendësojnë orët e gjumit të rekomanduara gjatë natës 7 deri në 8 orë.

Latest articles

Related articles