Keisi zgjidhet lideri i shtëpisë

Banorët janë ndarë në tre grupe dhe secili ka bërë zgjedhjen e tij për të vendosur liderin e shtëpisë për këtë jave.

Me shumicë votash Keisi është caktuar lideri i shtëpisë.

Latest articles

Related articles