Mbrëmja e Vajzave/ A do pranoje të bëje një set fotografik nudo?(Video)

Pyetja e radhës drejtuar vajzave ishte “Nëse do kishit llampën e Aladinit, cilat do ishin tre dëshirat që do donit t’i realizonit”?

Shumë prej tyre u shprehën se duan shëndet, para dhe dashuri. Nita tha se do të donte të kishte një mjet transportues, që të takonte babain e saj pasi ka ditëlindjen.

Një tjetër pyetje drejtuar atyre, ishte nëse do pranin të bënin një set fotografik nudo. Të gjitha vajzat thanë se nuk do e bënin një gjë të tillë.

Deamishel tha se fotot nudo artistike janë shumë të bukura dhe janë art më vete. Nga ana tjetër, Kiara dhe Fotini thanë se fobia më e madhe që kanë në jetë është të humbasin prindërit.

Ndiqni videon e plotë për t’i para të gjitha pyetjet dhe përgjigjet.

Latest articles

Related articles