Video:“Nëse ne bëhemi 4 vetë bashkë”…/ Strategjia e Armaldos për të sulmuar Luizin

Në një bisedë me Nitën, Maestro është shprehur se nëse ata bëhën katër veta bashkë, e ta godasin Luizin në momentin që ai sulmon një banorë, ai do të rrijë si lepur dhe do tërhiqet.

Tani e këshillon Nitën që mos të bjerë viktimë.

Latest articles

Related articles