Armaldo dhe Luizi në oborr, nuk flasin me njëri-tjetrin (Video)

Prej ditësh Luizi dhe Armaldo nuk flasin me njëri-tjetrin. Kjo pasi Armaldo theu besimin e tij, kur shkoi dhe përqafoi Oltën, kur kësaj të fundit i erdhi një zarf i kuq brenda në shtëpi.

Nga frika që Olta mund ta dërgonte në nominim, Armaldo iu afrua asaj dhe ky gjest acaroi Luizin, i cili vendosi të mos i flasë më atij.

Mëngjesin e sotëm, të dy ata ishin bashkë në oborr, por nuk folën fare me njëri-tjetrin. Ata nuk shkëmbyen as një përshëndetje.

Latest articles

Related articles