Lita: Ekzistonte një aplikacion ku porositeshin killera me pagesë


Në emisionin “Review” në Euronews Albania, gazetari Lavdrim Lita u shpreh se, Ervis Martinaj, po kërkohet nga SPAK si dyshuar për porosinë e një vrasje, Endri Dokle, ish kreu i bandës së Durrësit.

“Ai akuzohet sot vetëm për porosinë e një vrasjeje dhe asgjë tjetër. Dhe grupi i stukturuar kriminal ka dalë sepse Nuredin Dumani (i penduar i drejtësisë) ka rrëfyar që vrasjet porositeshin në një grup që flisnin në aplikacionin Enrochat dhe Sky ECC. Pra, në këtë grup ku porositeshin vrasjet, ishte edhe numri i dyshuar Ervis Martinaj dhe numrat e personazheve të tjera që janë arrestuar së fundmi”, theksoi ai.

Latest articles

Related articles