Gështenja: Anëtarët dhe struktura janë zemra e Partisë Demokratike


Deputeti i PD Lefter Gështenja përmes një komunikimi publik ka deklaruar se:
Demokratët e Degës 7 në Tiranë kanë dhënë shumë për rritjen e saj dhe janë gati të sakrifikojnë sërish.

Nuk ka mision më të madh se përballja me Edi Ramën dhe regjimin e tij!

Latest articles

Related articles