Tabaku takon kryetarin e komunës së Prishtinës: Një shembull ndryshe nga ata që manipulojnë

Deputetja e PD, Jorida Tabaku ka shpërndarë një postim me foto nga takimi me kryetarin e komunës së Prishtinës Përparim Rama. Tabaku vlerëson vizionin e tij për Prishtinën dhe e konsideron një shembull ndryshe nga ata që manipulojnë përmes propogandës.

Postimi i plotë

Kënaqësi e veçantë takimi me kryetarin e Komunës Prishtinë, Përparim Rama. Një bisedë e këndshme mbi urbanisitikën ????️, arkitekturën ????️ dhe vizionin ???? e tij për Prishtinën.

Mbresëlënës devotshmëria dhe dashuria ???????? e tij për kryeqytetin!

Një ekip i ri????, ide të reja ????dhe projekte në shërbim të qytetarëve për të kthyer Prishtinën në arenën e një kryebashkiaku të përkushtuar që pasionin e ka vendosur në shërbim të qytetarëve dhe zhvillimit të qytetit.

✅ Një shembull ndryshe nga ata që manipulojnë përmes propagandës manipulatore të vërtetat e dukshme të dëmeve që i shkaktojnë qytetit.

Latest articles

Related articles