“Luani është i fortë”/ Kiara tenton të komunikojë përmes murit

Izolimi ndau çiftin Kiara-Luiz. Ky i fundit do qëndrojë i burgosur bashkë me Armaldon, Kristin dhe Oltën deri të martën kur do jetë edhe “Prime” i radhës.

Por nuk ka kaluar një ditë nga “burgoaja” dhe Kiara e ka ndjerë mungesën e Luizit.

Ajo shkoi te muri rrethues i burgut dhe për pak minuta bisedoi me Luizin, ku i tha se e ka marrë shumë malli për të.

Armaldo i cili ishte prezent, duke folur me batuta, i tha Kiarës se e ka mirë burrin.

Armaldo: Mos u shqetëso se e ke mirë burrin.

Kiara: Çfarë thotë Maestro?

Armaldo: Luani, Luani është i fortë.

Latest articles

Related articles