Amos lë shtëpinë e Big Brother Vip duke hequr dorë nga çmimi i madh

Amos lë shtëpinë e Big Brother Vip duke hequr dorë nga çmimi i madh.

Prime e kaluar, Kristi dërgoi në nominim të gjithë banorët, përveç vetes së tij.

Ai kishte mundësinë të hapte “Kutinë e Pandorës”, ku njëri zarf i jepte mundësine të takonte një njeri të dashur, e tjetri dërgonte të gjithë banorët në nominim.

Kristi, e shprehu më parë brenda në shtëpi, mungesën për të atin, për këtë arsye zgjodhi zarfin e bardhë, me shpresën se do futej Roberti. Dhe ashtu ndodhi, ky i fundit po e priste në oborr.

Latest articles

Related articles