Skualifikimi i Efit, Amos: Luizi ka mbetur vetëm, Maestro i lëkundur (video)

Pas skualifikimit të Efit mbrëmjen e djeshme, banorët brenda shtëpisë së Big Borther mendojnë se Luizini tashmë ka mbetur i vetëm.

Në një diskutim jashtë në obor, Amosi tha se Ejlli ka mbetur i vetëm, ndërkohë që Maestro është i lëkundur.

Sakaq Olta tha se Maestro nuk është i lëkundur, por nuk rri me anën e dobët.

Amosi: Tani është komplet vetëm.

Kristi: Kush?

Amosi: Luizi.

Kristi: Nc.

Amos: Nuk ka Maestron. Është i lëkundur shumë ai.

Olta: Jo i lëkundur, por nuk rri Maestro te ana e dobët.

Dea: Po deri tani me Luizin ka qenë.

Olta: Prit se do vijnë banorët e rinj dhe aty do sulet ai.

Kristi: Po aty do sulemi të gjithë.

Latest articles

Related articles