Këngëtarja Anxhela Peristeri rrëfen makthin që kaloi: Mu desh të më bënin..

Këngëtarja Anxhela Peristeri ka rrëfyer për fëmijërinë, për eksperiencën në muzikë, për periudhën në Greqi dhe kthimin në Shqipëri.

“Këndoja shumë e vogël, saqë njëherë më iku dhe zëri dhe u desh që të më bënin rreze që të më rikthehej.

Fitova miss Albania në 2001, dhe u shtyva nga babi që të merrja pjesë.

Eksperienca e parë me njohjen me publikun ka ndodhur në lice. Pas 4 vitesh vendosa të largohem në Greqi.

Më erdhi një ofertë që të ikja të këndoja atje, dhe nuk e refuzova”, tregoi këngëtarja për “S’e luan topi”.

Ndërsa duke folur për njeriun me të cilin është e lidhur, tha se partneri i saj i ngjan aktorit George Clooney.

Latest articles

Related articles