7 thënie të mençura nga personalitete të njohura

“Guximi nuk është të kesh forcë për të shkuar përpara. Guxim është të shkosh përpara kur nuk ke forcë”
– Napoleon Bonaparta

“Shpata mund t’i fitojë territoret, por jo edhe zemrat. Forca mund ta përkul kokën, por jo edhe mendjen”
– Mirza Tahir Ahmad

“Nëse ne s’kemi paqe, kjo është për shkak se kemi harruar që ne i përkasim njëri-tjetrit”
– Nëna Terezë

“Sado e thjeshtë që një femër mund të jetë, nëse e vërteta dhe ndershmëria janë të shkruara në skalitura në fytyrën e saj, ajo do të jetë e bukur”
– Eleanor Roosevelt

“Kurrë s’kam takuar ndonjë njeri aq injorant sa të mos mësoj asgjë prej tij”
– Galileo Galilei

“Asgjë nuk është e përhershme në këtë botë të ligë, madje as problemet tona”
– Charlie Chaplin

Latest articles

Related articles