‘Mos më shty mua moj’! Plas keq sërish mes Oltës dhe Efit(Video)

Mes Efit dhe Oltës ka mjaft tension. Një episod i tillë u zhvillua edhe sot mes tyre.

Efi po tentonte të merrte diçka te sirtaret e pasqyrave të makiazhit, kur Olta revuzojë ti hapte vendin.

Olta- Në qoftë se do vazhdoni të më lini darkën pa gjumë, do marr masa.

Luizi- Olta e ke pas shumë gjumë të lehtë.

Efi-Hapu pak se kam 5 orë dua të marr diçka. Hapu pak. Hapu pak.

Olta-Moj mos më shty mua. Kë shtyn ti. Nuk dua.

Efi-Kush po të shtyn ty. Ik moj hapu andej të marr diçka.

Olta-Nuk dua.

Efi-Dhe pastaj do thuash :prej saj theva dorën aaaaau.

Luizi- Ika, ika, s’kam nerva, s’jam për këto punë.

Olta-S’të lë ajo të flasësh ty Luiz. Se ka marrë superxhiro

Latest articles

Related articles