SHBA-të i shpallën luftë frontale edhe Edi Ramës


Nga Red Varaku

SHBA-të sapo i shpallën luftë frontale edhe Edi Ramës. Tani ai do t’i ketë ata përballë deri në varr.
Përballë tij qëndrojnë vetëm dy opsione:
1) ose të largohet menjëherë duke i lënë vendin një qeverie teknike
2) ose të vazhdojë betejën me SHBA-të siç ka bërë çdo kriminel tjetër si ai
Nëse do të dorëzohet do të ketë lehtësira për të dhe mund të marrë thjesht një dënim minimal.
Por, nëse nuk dorëzohet dhe vazhdon, ai do të hiqet zvarrë nga SHBA.
Gjithsesi, çfarë do që të zgjedhë pas kësaj ai është thjesht një kufomë e pakallur politike

Latest articles

Related articles