Meta nuk merret me mashtrimet e Berishës, dorëzon listën e PL për KZAZ

Partia e Lirisë ka dorëzuar sot në KQZ kandidaturat për anëtar të KZAZ-ve.

Sipas shortit të hedhur në KQZ komisionet Zonale të Administrimit Zgjedhor me numër çift do t’i drejtojë Partia Socialiste, dhe ato ato me numër tek Partia Demokratike. Ndërkohë anëtarët e KZAZ-ve do të ndahen 2 PS, 2 PD, 1 PSD e Tom Doshit dhe 1 anëtar nga Partia e Lirisë.

Kujtojmë se ditën e djeshma grupi i Berishës dorëzoi listën me emrat e anëtarëve të KZAZ-ve për zgjedhjet e 14 Majit, por nuk do të njihen sepsr janë të paregjistruar në gjykatë.

Latest articles

Related articles