Olta analizon sjelljen e Efit | Ditën kur hyri Luizi në mes, marrëdhënia jonë u katandis kështu(VIDEO)

Olta mendon që përçarja e saj me Efin është shkaktuar si pasojë e ndërhyrjes së Luizit.

Sipas Oltës, ditën që Luizi u afrua që të bëntë miqësi me Efin, kjo e fundit u distancua prej saj dhe tani flet me mllef.

Olta thotë se ajo nuk e ka sharë kurrë Efin dhe se nuk e kupton sjelljen e saj. Duke folur me Amosin, Olta tha se Efi ka përdor fjalë të ndyra me të.

Latest articles

Related articles