“Je këngëtar i njohur?”| Olta përgjigjet në vend të Luizit | Jo, ka një dekadë që është zhdukur

Gjatë një bisede me Oltën dhe Luizin, Kristi pyet këtë të fundit nëse është këngëtar i njohur dhe aktorja ia pret direkt “jo”. Ejlli më pas përmend se ka fituar ‘Ethet e së premtes” dhe dy festivale të tjera si dhe ka përfaqësuar Shqipërinë në “Eurovision”.

Sapo tha këto, Luizi u largua dhe Gixhari shton se ai njihet si emër, pasi ai dhe ajo kanë dalë në kohën kur nuk kishte rrjete sociale.

Pjesë nga biseda:

Kristi: Je këngëtar i njohur?

Olta: Jo

Luizi: Jo? Fitues i ‘Etheve të së premtes’, ‘Kënga Magjike’, festivalin e RTSH-së dhe përfaqësues në ‘Eurovision’.

Olta: E njohin si emër, se ka dalë në kohën kur nuk kishte rrjetet sociale. Artistët që kanë dalë në atë kohë kanë mbetur, unë jam një nga ato, ai është një nga ato. Ka karrierë shumë të vogël, kjo është ideja

Kristi: Pse e sollën këtu?

Olta: Se e njohin

Kristi: Këndon?

Olta: Ka një dekadë që nuk këndon, që është zhdukur. Me shumë mundësi e njohin si tip, se tip është fiks për këtu.

Latest articles

Related articles