Arrestohet Andrea Bonafede, njeriu që i dha identitetin Matteo Messina Denaro

Arrestohet Andrea Bonafede, njeriu që i dha identitetin bosit Matteo Messina Denaro. Carabinieri del Ros e arrestoi atë me akuzën e shoqatës mafioze dhe e çoi në kazermën e Komandës Provinciale të Karabinierëve në Trapani.

Topografi i Campobello di Mazara, për hetuesit, do t’ia kishte dhënë vullnetarisht identitetin e tij shefit Matteo Messina Denaro dhe për shumë më gjatë nga sa pranohej.

Ndaj Bonafede duhet të përgjigjet për akuzën shumë të rëndë të shoqatës mafioze. Për hetuesit ai nuk do të ishte thjesht një figurë, por vitet e fundit do të ishte bërë një nga mbështetësit më besnikë të kumbarit të Cosa Nostra-s, duke i siguruar atij mbulim në mënyra të ndryshme.

Për drejtësinë e Palermos, përveç dorëzimit të kartës së identitetit dhe kartës së shëndetit ish të arratisurit, ai do të kishte blerë shtëpinë në Campobello di Mazara me paratë e shefit, por edhe bileta avioni për të favorizuar të arratisurin.

Latest articles

Related articles