Kiara | Dua kohë të mendoj për Luizin, nuk dua të bëj zgjedhjen e gabuar për njeriun e jetës

Banorët dhe opinionistët dhanë mendimin e tyre lidhur me raportin e ndërlikuar të krijuar mes Luizit dhe Kiarës.

Zhaklin: E kam studiuar me kujdes marrëdhënien e tyre dhe mendoj se çifti të dobëson. Luiz refuzimi të dobëson. Marrëdhëniet janë rrugë me dy korsi dhe jo korsi me një drejtim. Për mënyrën se si e perceptoj unë dashurinë, shoh bezdisje nga ana e Kiarës. Dhe unë mendoj njësoj, Luizi është toksik, nuk i lë haspësirë Kiarës. Unë lexoj gjuhën e trupit. Kiara ndihet e bezdisur nga ajo ç’ka i ofron ti. Heshtja e saj nuk të duket një përgjije?

Luizi: Ti po thua zgjidh, vazhdo ose lojën ose Kiarën? Unë zgjedhjen time e kam bërë publike. Unë kam hyrë të fitoj, por sa kam hyrë në këtë prag kam parë këtë vajzën.

Kiara: Realisht më ka ardhur shumë keq që mendojnë se unë po bëj lojë. Do mundohem me mish e shpirt ti nxjerrë anën e mirë Luizit, prandaj edhe stepem, dua ti zbuloj anën e mirë.

Luizi: Që nga dita e parë e kam pëlqyer shumë.

Tea: Nuk kam një opinion. Luizi më duket toksik. Qëndrimin e Kiarës nuk e kuptoj.

Kiara: Okej, okej ke shumë të drejtë.

Tea: Ti nuk je e përkushtuar, e largon atë gjithë kohën.

Kiara: Po, po, po, po. Deri dje thoje si merresh me të.

Tea: Unë atë person nuk e respektoj dhe ja kam thënë.

Kiara: Si do kishte vepruar ti Tea?

Tea: Personat që pelqej unë nuk bëjnë gjëra si Luizi. Do isha më e afruar, ndryshe nga ti. Nëse do më pëlqente dikush, do ja ktheja.

Kiara: Unë dua të shoh disa gjëra dhe mendoj se kam kohën e duhur.

Tea: Nuk e perceptoj dot qëndrimin tënd, që largohesh.

Zhaklin: Fakti që u grupove me Luizin, tregove diçka. Kur u krijua kjo ndasia e grupeve, mu duk sikur Kiara u deklarua dhe shprehu një pëlqim.

Kiara: Jo nuk është e vërtëtë. Do i lë gjërat të rrjedhin, dua ta njoh më shumë Luizin. Më duhet më shumë kohë për ta menduar se me cilin person do e kaloj jetën time, jam 27 vjeç.

Latest articles

Related articles