“A e din sa të dua”| Kiara bisedon me Luizin-Je bërë i lodhshëm

Fjalët e ëmbla të Luizit ndaj Kiarës nuk kanë ndaluar në asnjë moment, gjatë qëndrimit të tyre në shtëpi.

Ky i fundit është fiksuar me moderatoren që prej ditës së parë të qëndrimit në shtëpi, dhe që prej datës 24 dhjetor, ai nuk i është ndarë në asnjë moment, deri kur ta ‘fitojë’ atë.

Ditët e fundit kanë qenë thuajse më të bukurat për dyshen, pasi edhe afrimiteti ka qenë më i madh. Luizi i tha sërish Kiarës sot se e don shumë atë.

Edhe pse ai flet ëmbël me Kiarën, kjo e fundit i tha atij që të ndryshojë sepse po lodhet shumë me këtë sjellje.

Latest articles

Related articles