“Kë do vrasim nesër me thikë?”, Amos dhe Olta thyejnë rregullin e Big Brother

“Kë do vrasim nesër me thikë?”, Amos dhe Olta thyejnë rregullin e Big Brother, ulet shifra e çmimit të madh

Edhe pse gjatë spektaklit të djeshëm Arbana paralajmëroi banorët se me çdo ofendim, dhunë verbale apo kërcënime do të ulej me 2000 euro çmimi madh, duket se kjo gjë është harruar nga banorët e kësaj shtëpie.

Amos duke folur me Oltën gjatë festës së ditëlindjes së Kiarës kanë vijuar me atë që ata e cilësojnë ‘humor’.“Nesër do zgjohesh me thika? Kë do vrasim?”- ka thënë Amosi, ndërsa Olta e ka puthur pas kësaj fjalie.

Latest articles

Related articles