Mund të ikë dhe Kristi| Banorët diskutojnë eleminimin


Pak orë nga spektakli banorët kanë nisur të diskutojnë se kush mund ta lëri shtëpinë sonte.

Sipas tyre më i rrezikuari është Kristi, por një pjesë kanë lakuar edhe emrin e Ronaldos.

Latest articles

Related articles