Bjordi mëson Luizin si t’i fitojë zemrën Kiarës

Bjordi e ka nisur ditën duke i dhënë këshilla Luizit për Kiarën.

Luizi dëshiron t’i gatuajë asaj diçka, por duket se gatimi nuk është pika e tij fortë .

Ndërkohë Bjordi i tha se mund ta ndihmonte dhe t’i thoshin Kiarës që ia ka përgatitur Luizi.

Latest articles

Related articles