Ish-Kandidati i Primareve për bashkinë Sarandë i bashkohet Alibeajt në festime

Ish-Kandidati i Primareve për bashkinë Sarandë dhe anetari keshillit kombetar” Spiro Vaso i bashkohet ne festen e PD Sarande

Ne 32 vjetorin e PD Sarande, dega ka festuar e percare. Ne 13.00 anëtaret e Partisë Demokratike janë mbledhur sebashku ne ambientet e Hotel “Tatzati”. Ajo qe u vu re tek takimi i grupit “Alibeaj” ishte edhe pjesemarrja e ish-kandidatit te primareve për bashkinë Sarandë dhe anetar i keshillit kombetar” Spiro Vaso.

Latest articles

Related articles