“Genti do lajë, do shplajë, pikë!”- Amosi i ndalon hyrjen në kuzhinë aktorit: Po hamë makarona ditë për ditë!

Amosi është lideri i ri shtëpisë këto ditë dhe si i tillë ai iu ka ricaktuar disa detyra banorëve. Por ‘masa’ më e fortë e tij ishte heqja e Gentit nga kuzhina, gjë ka shkaktuar një debat mes tyre.

Amos: S’mund të ndalosh 14 veta të ushqehen se ke kapriço, se ke kapriço, 50 vjeç burrë!

Herioni: Po le të gatuajë Genti me mua, se e ka me qejf!

Amos: Po jo more, ç’është ky qejf, Genti nuk do gatuajë, janë 14 veta që po hanë makarona ditë për ditë!

Latest articles

Related articles