Banorët e Mamurrasit ngrihen në protestë kundër mjeteve të tonazhit të rëndë: Na shqetësojnë, kanë dëmtuar rrugën


Banorët e Lagjes “Demokracia” në Mamurras kanë dalë në protestë kundër kamionëve, që kalojnë përmes lagjes duke krijuar shqetësime e problematika për banorët e zonës.

Mësohet se, këto mjete të tonazhit të rëndë, të cilat kalojnë në çdo orar krijojnë shqetësim për banorët.

Po ashtu bëhet me dije, se si pasojë mjetet kanë filluar të dëmtojnë dhe asfaltin që kalon përmes lagjes.

Latest articles

Related articles