Pas Asamblesë, PS mbledh edhe Kongresin në korrik

Më 20 korrik 2024, Partia Socialiste do të therrasë Kongresin në sallën e Pallatit të Kongreseve.

Burime për mediat bëjne me dije se Kongresi do të ketë këtë rend dite:

Fjala e Kryetarit të Partisë Socialiste, Edi Rama.
Raport mbi ecurinë e proçesit të rienergjizimit të Partisë, Blendi Klosi.
Pyetje e diskutime.
Zgjedhja e organeve drejtuese qëndrore të Partisë Socialiste (Asambleja Kombëtare dhe Komisioni i Garancive Statutore dhe Etikës)

Latest articles

Related articles