Zonja: Shabllonet se ky është një popull i majtë, janë mendësi koloniale

Në “Drejt” nga Luan Rama, Gazetari Sebastian Zonja u shpreh se PS-ja i mbledh njerëzit e saj dhe i çon drejt votimeve, ndërsa opozita jo.

Zonja: Ne nuk shohim njerëz që e duan dhe punojnë për këtë pushtet, apo nuk e kanë kriterin e moralitetit. Në zgjedhjet e fundit opozita dhe mazhoranca janë ndarë me rreth 40 mijë vota. PS-ja i mbledh njerëzit e saj dhe i çon drejt votimeve, ndërsa opozita jo.

Ka një popull të madh opozitar. Shabllonet se ky është një popull i majtë apo që është popull komunist, këto janë shabllone që nuk preferoj që t’i përdor sepse janë koloniale. Kurti e nisi në vitin 2005 me 5 veta dhe pastaj futet në kuvend.

Latest articles

Related articles