Qeshi gjatë marrëdhënies seksuale, i mituri mbyt 28-vjeçaren dhe e filmon

Një 28-vjeçare është vrarë në Frankfurt nga një 17-vjeçar tunizian. Ai e rrahu dhe e mbyti pasi sipas tij, vajza po qeshte gjatë marrëdhënies seksuale.

Tragjedia ndodhi më 3 tetor 2023 kur 28-vjeçarja Blanca takoi në një lokal 17-vjeçarin Muhammad Ali, pa pritur që ky takim të ishte fatal për jetën e saj.

Sipas prokurorit të rrethit , 28-vjeçarja dhe 17-vjeçari janë takuar në një lokal dhe pasi kanë pirë dhe përdorur drogë, kanë shkuar në banesën e vajzës, që ndodhet në “zemrën” e Frankfurtit.

28-vjeçarja filloi të qeshte kur po kryenin marrëdhënie, duke indinjuar adoleshentin, i cili e rrahu brutalisht dhe e mbyti për vdekje.

Siç u tha në gjykatë, 17-vjeçari ka regjistruar me kamerën e celularit momente të ndryshme të sulmit të dhunshëm ndaj vajzës.

Në një moment, duke drejtuar kamerën nga trupi i pajetë i Blankës, ai filloi të mburrej për “arritjen” e tij, duke thënë “E vrava”.

Të bërtiturat e 28-vjeçares fatkeqe janë dëgjuar nga një fqinj i cili ka njoftuar policinë. Oficerët e policisë thyen derën e banesës dhe gjetën Blancën të vdekur. Muhamed Ali u arrestua pak orë më vonë në shtëpinë e prindërve të tij në zonën e Frankfurtit.

Nëna e 28-vjeçares jetonte pranë vajzës së saj, por natën e 3 tetorit, kur 17-vjeçari vrau vajzën e saj, ajo nuk ndodhej në banesë.

Sipas ligjit gjerman penal për të miturit, 17-vjeçari tunizian mund të dënohet deri në dhjetë vjet burg.

Latest articles

Related articles