Veliaj bën xhiron në botë, Tirana bllokohet nga trafiku – Policia me duart në xhepa

Pas tre eventeve të mëparshme ‘Tiranathlon’ është rikthyer për të katërtin vit radhazi, duke bllokuar Tiranën.

Kjo ngjarje sportive bashkon tre disiplinat më të njohura dhe të praktikuara në një garë të vetme: not, çiklizëm dhe vrap.

Bashkia e Tiranës, në bashkëpunim dhe me Policinë e Shtetit, kanë hartuar një plan masash për organizimin e lëvizjes së automjeteve gjatë zhvillimit të garës, por që kjo ka bllokuar lëvizjen në kryeqytet duke dëmtuar interesat e bizneset në Tiranë.

Kryebashkiaku Veliaj nuk vjen në Tiranë sepse ka hallin e SPAK dhe bën gjoja video nga arkivi.

Latest articles

Related articles