Kërkuan votën e Emigrantëve, militantët e PS rrahin aktivistët në Milano (video)

Një grup shqiptarësh janë bërë pjesë e takimit që kryeministrit Edi Rama në Milano, në kuadër të turit me diasporën. Ata kanë shpalosur një banderolë ku kërkohet vota e diasporës në zgjedhjet 2025.

Ky grup është përplasur më militantët e PS të cilët ishin në takim, të cilët kanë tentuar t’i nxjerrin jashtë, dhe më në fund ia kanë arritur.

Latest articles

Related articles